Hoppa till innehåll


Foto
* * * * * 1 Betyg

Den japanska klockan


 • Vänligen logga in för att kunna svara
34 svar till detta ämne

#21 Voyeur_scum

Voyeur_scum

  Rönken-Rasmus

 • Members
 • 437 inlägg
 • 53 thanks

Postad 24 januari 2017 - 23:36

Tack för uppmuntrande respons! Om lusten faller på så kanske den uppdateras under helgen....

#22 Super Swede

Super Swede

  TheOneAndOnly

 • Members
 • 12 837 inlägg
 • 5704 thanks

Postad 25 januari 2017 - 11:10

Snälla rara lilla lusten infinn dig hos Voyeur_scum!!!  ;)  :)


Redigerat av Super Swede, 25 januari 2017 - 11:10.

 • Jutrez gillar detta

Kontaktförsök undanbedes. Om du skickar kontaktförsök kan du räkna med obehag!!!!

Besök gärna mitt arkiv: http://snuska.com/to...r-swedes-arkiv/


#23 Barabaken

Barabaken

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 49 inlägg
 • 3 thanks

Postad 04 april 2017 - 23:43

e det en fortsättning på g? :) älskar verkligen denna novellen#24 Voyeur_scum

Voyeur_scum

  Rönken-Rasmus

 • Members
 • 437 inlägg
 • 53 thanks

Postad 06 april 2017 - 17:57

Jo, det finns en början men inte mycket. Ska se va jag kan göra
 • kalle2555 gillar detta

#25 Barabaken

Barabaken

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 49 inlägg
 • 3 thanks

Postad 16 april 2017 - 20:45

Ser fram emot detta :)#26 Voyeur_scum

Voyeur_scum

  Rönken-Rasmus

 • Members
 • 437 inlägg
 • 53 thanks

Postad 28 maj 2017 - 22:34

Bättre sent än aldrig :)

 

Han drog ut kuken ur hennes mun och torkade av den mot hennes kinder. Det var alltid lika upphetsande att se försatsen smetas ut över ett sött ansikte.

Sune ställde sig på knä framför Hanna och började med ett finger utforska hennes tonårsfitta.

Med tummen och pekfingret drog han lätt i hennes blygdläppar, de var i perfekt längd. Alldeles rosa och spänstiga. Han särade på hennes läppar och började utforska hennes inre. Värmen från hennes fitthål omslöt Sunes långfinger och han var tvungen att fatta tag om kuken och började runka.

Han ställde sig till rätta i lagom höjd och förde sin hårda lem mot hennes oskuldshål. Försatsen gjorde att det gick ganska lätt att smeka kuken mot hennes rosa öppning. Med några bestämda juck tryckte han in ollonet ett par centimeter i Hannas hål. Plötsligt kände han hur kuken började brännas och han fick lov att dra ut den för att inte spruta inne i henne.

 

Han reste sig hastigt upp och andades ut. Men kuken svajandes promenerade han ut till köket för att ta ett glas vatten. Lena stod där fortfarande orörlig med bakdelen blottad.

Dessvärre gick det inte att hälla upp vattnet i den frusna tiden så han fick öppna frysen och tog fram en isbit att suga på. Han gick fram till Lena och tryckte in den hårda kuken hennes varma fitta. Kändes lite som en paus jämfört med Hannas trånga hål.

Sune drog ut kuken och lyfte upp Lena. Hon var inte speciellt tung men ganska otymplig. Med stapplande steg bar han in henne till badrummet och ställde upp henne med överkroppen över handfatet. Lenas ben ställde han axelbrett och fixade till en lagom svank på henne.

Hennes blygdläppar och rövhål var nu lätt åtkomliga för penetration.

 

Hanna satt fortfarande på toaletten men han reste henne upp och ställde henne i samma position bredvid hennes mor. Kuken blev direkt spränghård och han smekte den med långsamma rörelser samtidigt som han ställde sig på knä bakom fittorna.

Sune borrade först in ditt ansikte mellan Hannas släta skinkor och lät tungan glida in ett par centimeter i hennes anus. Det smakade ljuvligt gott. Därefter bytte han till Lenas bakdel och gjorde likadant. Det var en viss skillnad på smaken mellan de båda rövhålen. Båda smakade dock väldigt gott.

 

Fast nu behövde han tömma ur sig sperman. Han förde kuken mot Lenas anus och tryckte med full kraft in den till roten. Efter några sekunders väntan drog han ut den och gick över till Hanna. Motståndet vad minst det tredubbla men ollonet gled in efter lite lirkande rörelser. Han var tvungen att stanna upp och andas ett par gånger innan han ryckte på några centimeter till. Hannas lilla trånga stjärthål kramade om hans gubbkuk och snart var den inne till roten.

 

Sune spenderade några minuter med att knulla de båda rökhålen växelvis innan han placerade Lena på knä med ansiktet bredvid Hannas skinka. Kuken bottnade ån en gång Hannas tonårshål och han böjde sig framåt och kramade om hennes hårda små bröst. Strax därefter ryckte han in den i Lenas mun och lät kuken smakas av ordentligt av Lena. In i Hannas röv igen där han kände att han inte kunde hålla tillbaka sprutet.

 

Med våldsam kraft sprutade han hennes lilla anus fullt av sin tjocka sås. Han skrek ut orgasmen och smekte Hannas bröst allt medan han kände hur kuken slaknade. Naturligtvis kunde han inte låta bli att kladda av den i Lenas mun som blev helt smetig av sperma och rövsmak.

 

Lena rättades till vid diskmaskinen som innan, liksom Hanna på toastolen.

Själv gick han in i bastun som hade skuggat glas för att observera Hanna.

Han startade tiden.

Hanna flög upp och brast ut i ett illskrik. Hon förde handen mot rumpan och nerför hennes lår rann den vita sperman ut.Thanked by 3 Members:
Mr.Anyone , herr L , blabla1981

#27 Super Swede

Super Swede

  TheOneAndOnly

 • Members
 • 12 837 inlägg
 • 5704 thanks

Postad 29 maj 2017 - 12:33

Bockar och tackar......

 

Låt fantasin flöda så man kan hoppas på en snuskigt skön fortsättning!!


Kontaktförsök undanbedes. Om du skickar kontaktförsök kan du räkna med obehag!!!!

Besök gärna mitt arkiv: http://snuska.com/to...r-swedes-arkiv/


#28 Barabaken

Barabaken

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 49 inlägg
 • 3 thanks

Postad 07 juni 2017 - 12:56

Mycket bra fortsättning :) Hoppas att det kommer mer :)#29 Voyeur_scum

Voyeur_scum

  Rönken-Rasmus

 • Members
 • 437 inlägg
 • 53 thanks

Postad 14 augusti 2017 - 17:38

Nu kommer den efterlängtade fortsättningen på denna fantasynovell.
Det är ju bara ren fiktion och övergrepp är inget som uppmuntras eller gillas av mig personligen.
Men Steven King gillade nog inte våld och mord även om han skrev om det.

#30 Voyeur_scum

Voyeur_scum

  Rönken-Rasmus

 • Members
 • 437 inlägg
 • 53 thanks

Postad 14 augusti 2017 - 17:41

Efter pensionen från skolan hade det varit lugnt med klockan ett tag. Det fanns så mycket annat att lägga tiden på numera och aldrig hade man tid över. Det var tydligen livet som pensionär.
Till helgen skulle hustrun åka till Danmark med några väninnor och Sune skulle fixa lite i garaget.
Lugnet som infann sig av att vara helt ensam var totalt. Efter några timmars rensande i garaget och montering av en ny innervägg tog han en lång rast med kaffe och en liten stänkare.
Han bestämde sig för att ta en tur ner till stan och hoppade in i duschen. Det varma vattnet i kombination med stänkare fick blodet i kuken att strömma till. Han torkade sig och fick en rejäl erektion. Kuken var stenhård.
På väg ut hämtade han klockan som legat gömd i hans skokartong.

Nere i tunnelbanan var det trängsel. En tidigare försening hade gjort tåget ganska fullt så det blev ståplats.
Han spanade som alltid in omgivningen. Alltid fanns det något att vila ögonen på.
En affärskvinna i femtioårs åldern såg mycket behaglig ut. Hon var klädd i en vit ärmlös blus och beige kjol. Hennes kropp var slank med ganska stora silikonbröst. Hennes svarta hår var uppsatt i en vacker knut.
Sune kände hur blodet strömmade till.

Framför honom stod även en riktig heting. En förmodad idrottstjej på dryga trettiofem. Hon var iklädd tajta träningskläder som visade den spänstiga kroppens former mycket tydligt. Hennes bröst var nästan obefintliga. Det röda håret var flätat i en lång och högt sittande hästsvans.
I fickan började Sune smeka sin kuk som började resa sig. Han tryckte på klockans röda knapp och blev själv förvånad över tystnaden som följde. Det hade ju varit månader sedan sist.

Han gick fram och ställde sig bakom affärskvinnan och förde upp handen under hennes strama kjol. Hon hade bomullstrosor under och Sune lät långfingret nudda den mjuka fittan. Det kändes varmt och fuktigt. Han drog upp hennes kjol och stack ner handen innanför hennes trosa. Han tvingade in långfingret mellan hennes läppar och pullade henne ganska hårt i det fuktiga hålet.
Träningstjejen stod alldeles bredvid så han knöt med vänsterhanden upp hennes träningstights och förde ned handen framifrån. Den svettiga fittan, ja hon kom förmodligen från ett träningspass, var stubbig och orakad. Sune letade sig ned mellan hennes läppar och tryckte in sitt andra långfinger i hennes hål.
Det var otroligt upphetsande att stå där och pulla två vrålsnygga men helt olika tjejer. Deras fittsafter rann ner i hans händer och han drog upp dem båda för att provsmaka. Han sög rent båda fingrarna och njöt av smakerna som blandades i munnen. Som den snuskgubbe han var så kunde han inte låta bli deras sexiga rumpor.

Händerna åkte ner mellan skinkorna och letade sig fram till stjärthålen. Först tryckte han in vänsterhandens pekfinger i träningstjejens rövhål och strax därefter tvingade han in högerfingret i affärskvinnans anus. Träningstjejens hål var lite slappare än affärskvinnans. Han stod och pullade dem båda en lång stund innan han istället tog fram kuken. Han böjde affärskvinnan framåt och pressade in sin gubbkuk i hennes röv. Hålet vidgades fint och kramade hans ollon. Han stannade till när endast ollonet var inne och pausade några sekunder varefter han förde in kuken till roten. Omedelbart gick det för honom och han sprutade hennes röv full med sås. Han mjölkade ur varenda droppe och drog ut kuken.
Kvinnornas kläder rättades till precis som innan. Sune rengjorde kuken i träningstjejens mun och torkade sen av den mot hennes tights.
Han ställde sig där han stod innan och startade tiden.

Träningstjejen sjönk ihop något och tog sig hastigt mellan benen. Hon försökte dölja ett kvidande ljud men lyckades inte speciellt väl.
Affärskvinnan skrek till och tog sig hastigt över rumpan. Ljudet av sperman hon ofrivilligt tryckte ut i trosan drog till sig flera av medresenärernas blickar. Hon rodnade som en tomat.
.............

Det var juni månad och vädret var behagligt varmt. I parken låg människor och solade. Några snygga brudar fanns där iklädda bikini och Sune stannade till för att spana lite. Han kunde ju enkelt stanna tiden och göra vad han ville men han kände att han ville vara lite normal som förr i tiden.
Några småtjejer låg o fnittrade och snackade. De tittade åt Sunes håll och pekade. Fnittret övergick till gapskratt och glåpord haglade åt honom där han slagit sig ner på parkbänken.

De var fyra stycken och nånstans i åldrarna 15-18. Små tajta kroppar med perfekta bröst och rumpor. En av dem var asiatiska och hade mindre tuttar men det kompenserades av en av de tre andra som hade rejäla kanoner under hakan.

Sune retade upp sig mer och mer. Han reste sig och gick över till dem.
- Va fan är det frågan om, har ni inget hyfs?!
Tjejerna tittade osäkert på varandra och bröt sedan ut i ett asgarv.
- Stick din jävla gubbe, sa blondinen med pattarna och spottade på hans ena byxben.
Sune stack ner handen i fickan och fiskade upp klockan.

Fåglarna hade stannat i luften, en boll stod och svävade en meter över marken en bit bort.
Han studerade tjejernas hånflinande ansikten och hans vrede tog överhanden.
Hans första måltavla blev asiaten. Han drog upp hennes topp och studerade hennes små bröst, nöp henne hårt i ena bröstvårtan och log.
- Din lilla fitta, du ska minsann få lära dig.
Sune ställe upp henne på alla fyra och drog ner hennes bikinitrosor. Hennes fitta hade mörka och ganska långa blygdläppar. Han särade på hennes svettiga skinkor och penetrerade fitthålet med pekfingret. Hon var inte blöt direkt men det brydde han sig inte om.
Det slog honom hur varmt och skönt det var därinne. Han böjde sig fram och började skicka hennes rövskåra. Det smakade salt och svett.

Sune ställde upp de andra tjejerna i samma position och gick fram och tillbaka och pullade deras fittor en efter en. Han gick sen fram till den blonda tjejen med de stora pattarna och ställde sig på knä framför hennes ansikte där hon stor uppställd på alla fyra.
Kuken fjädrade ut när han knäppte upp byxorna. En riktig befrielse tyckte han. I vanlig ordning droppade försatsen från förhuden och han drog bak den och blottade det glansiga ollonet.
Han lekte lite med ollonet över hennes läppar och tryckte sen in kuken. Kåtheten tog nästan överhanden helt när han greppade tag i de hängande brösten. Mobilkameran åkte fram och han knäppte några bilder till samlingen.

Därefter bytte han till en av brunetterna. Hon var väldigt lik Emma Watson. Sune stoppade in kuken i hennes söta mun. Han sträckte sig fram och kände över hennes fitta. Hon var inte rakad som de andra men hennes fitthår var lent och mjukt. Han särade blygdläpparna med långfingret och lät det löpa i hennes skåra som var blöt och kladdig. Han rätade på sig och synade sitt finger.
Tjejen hade visst rejäla flytningar och fingret hade en vitaktig kletig beläggning. Han förde fingret till näsan och doftade på det. Det luktade starkt och fränt och inget som han hade lust att smaka på. Istället torkade han av det i tjejens mun.
Det var inte första gången det hände, men Sune visste ju med sina erfarenheter med klockan att tjejer inte alltid var rena och fina. Ibland hade han stoppat ner handen i en mensig fitta, en nyknullad fitta full med sperma eller en smutsig röv. Men det hörde till riskerna med hans äventyr.

Han gick till asiaten istället och daskade kuken i hennes ansikte. Försatsen lämnade blöta fläckar på hennes kind och bildade trådar mellan ollonet och hennes hud. Han förde in ollonet i hennes mun och runkade en stund. Hennes små bröstvårtor var stenhårda och han kunde inte låta bli att vrida om dem, ganska hårt tom.

Sprutet var nära och han tog ut kuken ur hennes mun och gick runt till tjejernas rumpor som stod uppradade tätt tillsammans. Han tog tjejernas händer och stoppade in deras långfinger i tjejen bredvid. Därefter stod han och runkade och begrundade sin skapelse, efter en stund sprutade hans vita strålar över tjejernas bakdelar där de stod uppradade och pullade varandras fitthål. Sune var noga med att se till att hans vita sås fördelades jämnt mellan tjejerna.
När han kände sig nöjd och belåten gick han tillbaka till sin bänk och beskådade sin sin hämnd. Men något fattades.

Sune såg sig omkring och fick syn på några killar längre bort som satt och drack öl i solen. Han gick dit och försåg sig med en av deras iskalla Budweiser. Han samlade ihop fyra av deras tomglas och spenderade sen några minuter för att förbättra arrangemanget och satt sig sen belåten på bänken. Han svepte den sista klunken ur flaskan och slängde den i soptunnan bredvid. Därefter startade han tiden.

Tjejerna skrek rakt ut. De ryckte alla bort sina fingrar ur varandras fittor och försökte ställa sig upp men det gjorde inte saken bättre. Att ställa sig upp med en flaskhals i röven var tydligen besvärligt. Tjejerna fick hjälpa varandra i tur och ordning att både lirka ut flaskorna och att torka sperma från rumporna. Skådespelet hade väckt viss uppmärksamhet hos övriga i parken, speciellt bland de av manligt kön.
Ingen av tjejerna dröjde sig kvar på platsen utan skyndade iväg.
Sune satt och funderade över hur han skulle spendera resten av dagen.

#31 Super Swede

Super Swede

  TheOneAndOnly

 • Members
 • 12 837 inlägg
 • 5704 thanks

Postad 14 augusti 2017 - 21:29

:00000442: Tack! Gillar din novell....


Kontaktförsök undanbedes. Om du skickar kontaktförsök kan du räkna med obehag!!!!

Besök gärna mitt arkiv: http://snuska.com/to...r-swedes-arkiv/


#32 Voyeur_scum

Voyeur_scum

  Rönken-Rasmus

 • Members
 • 437 inlägg
 • 53 thanks

Postad 14 augusti 2017 - 21:54

:00000442: Tack! Gillar din novell....


Tack :)

#33 Voyeur_scum

Voyeur_scum

  Rönken-Rasmus

 • Members
 • 437 inlägg
 • 53 thanks

Postad 09 oktober 2017 - 22:23

Sune funderar på att gå till gymmet. Låter det som en bra idé? :)

Thanked by 1 Member:
herr L

#34 Kukarnaskuk!

Kukarnaskuk!

  Rönken-Rasmus

 • Members
 • 164 inlägg
 • 4 thanks

Postad 10 oktober 2017 - 14:49

Låter utmärkt

#35 Jutrez

Jutrez

  Me luv u long time

 • Members
 • PipPipPip
 • 71 inlägg
 • 1 thanks

Postad 21 oktober 2017 - 23:52

Underbart!
0 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar

Vissa sponsorerDet finns stora kostnader involverade i att driva den här sidan, särskilt med tanke på server hyra och drift. Vi uppskattar att du besöker våra sponsorer då och då. Tack!


----------- Kontakt admin -----------