Hoppa till innehåll


Foto
- - - - -

10.000 meter upp i luften

novell

  • Vänligen logga in för att kunna svara
Inga svar i detta ämne

#1 mrbig66

mrbig66

    Nybörjar-Onanist

  • Members
  • 75 inlägg
  • 34 thanks

Postad 01 augusti 2016 - 09:52

Jag har en gammal gymnasievän som heter Johan. Vi sökte båda till flygvapnet efter gymnasiet och kom båda in på pilotprogrammet. Jag blev först Viggen- och sedan Gripenpilot medan min kompis ganska snart hamnade på den kommersiella sidan och nu jobbat som pilot på Air France i över 10 år. Vi är båda 45 år gamla. Ibland när de får speciella flygningar där flygplan måste flyga tomma så ringer han mig och erbjuder mig att få följa med gratis. Jag har flugit till Paris en massa gånger i tomma plan men också till Västindien och andra sköna ställen och det är ganska coolt men samtidigt lite skrämmande. Oftast finns det en flygvärdinna eller steward med på flygningen men man får aldrig någon service utan det är bara resan som erbjuds. Jag brukar till och med få ta med egen mat och dryck.

Air France hade i samarbete med det franska flygvapnet hade köpt en Airbus A380 för att flyga den Franska presidenten och nu skulle flygplanet utrustas med den senaste tekniken från ett antal underleverantörer i världen. Planet skulle därför bland annat flygas från Paris till ett flertal destinationer i USA. På planet skulle det inte vara några passagerare och det var min vän som hade fått uppdraget att flyga. Han ringde mig och sa att jag hade 24 timmar på mig att infinna mig i Paris för en episk resa genom USA och Asien med landningar på alla de stora militärbaserna. Vi skulle vara borta i tre veckor. Han hade meddelat de franska myndigheterna att jag var en svensk pensionerad flygöverste med speciella kunskaper i säkerhet på flygplan. Jag hade ingen möjlighet att hoppa av denna resa sa han. Det skulle verka skumt och det ville jag väl inte utsätta honom för? Jag skulle bo ombord på flygplanet i en av sviterna som framledes var avsedd för den franska militärledningen.

Jag gick in på en bokningssite och kom med ett Air France-plan till Paris redan 4 timmar senare. Jag slängde mig sedan i en Taxi och tog mig till Arlanda och han precis med planet till Paris. På Air France är man inte bortskämd med snygga flygvärdinnor men den här gången var det annorlunda. Jag blev serverad av en av de snyggaste tjejerna jag någonsin sett. En tjej i 25-års åldern med ljusbrunt hår och ljusblåa ögon. Hon var smal men hade relativt stora bröst. Kroppen framhävdes av hennes åtsittande kläder och vi var fler män som inte kunde slita våra blickar från henne. När hon kom fram till mig så beställde jag en liten flaska Champagne på franske och hon svarade på svenska. Jag hajade till eftersom jag utgått från att hon var från Frankrike. Hon log tillbaka och sa att hon hade en svensk mamma och en fransk pappa och utgick från att jag med mitt helsvenska utseende var svensk. Hennes namnskylt sa att hon hette Jacqueline.

Jag kände mig som förhäxad av denna skönhet och hade svårt att slita blicken från henne men insåg att jag bara var ytterligare en dräglande man och att mina chanser var i princip lika med 0 när det gällde henne. Jag hade oftast ett litet försprång när jag hann berätta att jag var stridspilot men denna gång kunde jag inte riktigt spela det kortet. Jag har flugit tillräckligt mycket för att förstå att flygvärdinnor sällan tänder på sina 20 år äldre kunder. Hon kom på mig flera gånger när jag som förtrollad stirrade på hennes rumpa, bröst och ansikte som om jag sett en ängel. Hon kom till och med fram till mig och frågade om allt var bra och jag bara log och sa att det var utmärkt tack vara att jag hade en så fin utsikt i planet. Kanske var det så att hon kom fram till mig lite oftare än till de andra passagerarna eller så var det bara ett önsketänkande från min sida. Kanske fantiserade jag också men jag tyckte att hon vickade lite extra på höfterna och tittade lite extra på mig när hon gick förbi.

Snart var vi i Paris och där skulle jag bo över natten innan jag skulle få resa med min vän på den stora superjumbon över hela världen. Jag stod och väntade på mitt bagage och mötte då besättningen från mitt plan som kom gående förbi mig. Piloten gick nära Jacqueline och hans kroppsspråk berättade att han ville göra saker med henne trots att han hade en ring på fingret. Jag följde dem med blicken precis som de kom till ett stopp vid tullen och Jacqueline höjde huvudet och mötte min blick. Hon sprack upp i ett brett leende och något inom mig brast. Jag fick fram ett fånigt leende till svars men det verkade bara trigga Jacqueline att le ännu mera. Snart var kön borta och hon försvann ut ur mitt liv för alltid trodde jag.

Jag tog mig in till Place Madeleine och checkade in på ett billigt hotell innan jag stupade i säng. Tidigt näste morgon tog jag en taxi ut till Charles du Gaulle och blev där mött av en representant från det franska flygvapnet. Min vän piloten hade lurat de franska myndigheterna att jag var en svensk pensionerad flygöverste som jobbade med säkerhetsfrågor. Jag blev ledd in förbi säkerhetskontrollen och in i en speciell VIP-lounge där jag blev serverad en förstklassig frukost. Efter 20 minuter kom min pilotkompis Johan in i loungen och han sken upp när han såg mig. Vi tog en kaffe ihop och garvade åt vårt stundande äventyr. Johan var sedan tvungen att göra en lång säkerhetscheck av planet och lämnade mig ensam igen. Jag återgick till den tidning jag läste och blev väckt ur mina tankar när jag hörde en bekant röst. Jag tittade upp och såg flygvärdinnan från i går, Jacqueline, stå framför mig. Jaså sa hon, vi möts här igen. Vart ska du flyga idag frågade hon medan hon sjönk ner sig i soffan mittemot. Hon hade en kort kjol och en åtsittande blus som satt som dolde och ändå avslöjade allt. Jag var noga med att inte stirra på henne men det var svårt eftersom jag var helt tagen av hennes fasta unga kropp. Benen som var långa och smala försvann in under den korta kjolen och hennes urringade blus visade så mycket av brösten att jag hade svårt med att spela oberörd. När Jacqueline tittade bort så synade jag henne från topp till tå och insåg att hon troligtvis hade den mest perfekta kropp jag någonsin sett.

Jag förklarade kortfattat att jag kände en pilot på Air France och att jag skulle följa med som fd stridspilot och teknisk sakkunnig på en speciell flygning med ett nytt flygplan. Jag visste inte hur mycket mer jag kunde berätta men medan jag lite fåordigt berättade min historia så spred sig ett leende på Jacquelines läppar. Jag borde fattat att du var stridspilot i går. Du utstrålade sådan självsäkerhet. Tyckte du det? Sa jag. Jag var bara intresserad av att få ännu mer personlig service. Man kan inte klandra en man att han försöker eller hur? Jag hoppas att du kände att du fick bra service i går sa Jacqueline och spände blicken i mig. Jag samlade mig och tittade upp och med ett leende så sa jag att hon alltid kunde bli bättre på det personlig planet.

Vi blev avbrutna av en fransk säkerhetsman som ropade upp mitt namn och jag fick order om att hastigt lämna loungen. Hej då Jacqueline sa jag, hoppas verkligen vi ses igen. Jag vände mig mot säkerhetsmannen och började motvilligt lämna loungen. Ingen kallar mig Jacqueline sa hon, När vi ses igen ska jag försöka vara dig mer till lags. Jag vände mig om och fick ett avväpnande leende från henne och sedan var hon ute ur mitt liv igen.

Vi hastade bort genom några korridorer och ut på plattan där en lite varm bil stod och väntade. I den satt en chaufför och säkerhetsmannen hoppade in där fram och tecknade åt mig att sätta mig där bak vilket jag gjorde. Jag hade dock svårt att koncentrera mig utan tänkte oupphörligen på Jacqueline och hennes slanka kropp. Jag försökte föreställa mig henne naken och kände hur jag blev kåt av tanken. Bilen kom till ett stopp och jag klev ut framför ett jätteflygplan som stod lite avsides på plattan. Det hade de franska färgerna målade på sig men inte så mycket mer. När jag klev ombord på den främre trappan och tittade in i cockpit såg jag Johan i full färd med att bocka av saker på en checklista. Vi skulle ha tid att umgås senare och jag försvann in i det enorma planet och blev anvisad en plats i den bakre delen av planet som tydligen var till för passagerare av lite lägre rang. Det var fortfarande gott om plats mellan sätena, betydligt bättre plats än i businessclass men av det jag sett av de främre regionerna så var det en milsvid skillnad. Sätena i min avdelning stod två och två med mycket plats mellan dem vilket möjliggjorde privata samtal mellan passagerarna. Tydligen reste dock den franske presidenten med hög svansföring. Där fanns en egen privat svit med dubbelsäng och eget badrum, vardagsrum och arbetsrum. Där fanns också en serie officiella sviter/rum med sängar och badrum samt ett flertal konferensrum och mötesrum hade Johan berättat.

In i planet anslöt ett tjugotal passagerare som alla satte sig i min avdelning. Några kände varandra och pratade lite dovt medan motorljuden ökade och planet började taxa bort mot en av startbanorna. Snart var vi i luften och första destination var Toulouse som var där den stora Airbusfabriken fanns där planet byggts. Vi skulle landa där och göra någonting som jag inte förstod. Jag var medlurad för att få följa med på resan genom USA och om jag ville sedan hem via Asien. Väl i luften för det relativt korta hoppet till Toulouse hörde jag Johan i högtalarna på felfri franska berätta att det nu på den franska statens bekostnad skulle bjudas på kaffe och croissant men att vagnen med taxfree inte skulle erbjudas. Passagerarna runt om mig skrockade lite åt hans skämt. Jag tittade ut genom fönstret och såg hur Paris blev mindre och mindre när vi sakta steg och svängde söderut på vår färd. Jag drömde mig bort och försökte se så många landmärken jag kunde men väcktes snart ur mina dagdrömmar av en välbekant sammetslen röst som frågade om jag verkligen såg något jag gillade när jag tittade ut genom fönstret. Jacqueline stod i den närmsta en av mittgångarna och lutade sig in över mig och jag kände doften av hennes parfym. Jag stirrade ner i hennes urringning och fann mig snabbt och sa att utsikten ut genom fönstret i all ära men att jag föredrog det jag såg inne i planet. Hon rodnade lätt men gjorde ingen tillstymmelse till att flytta sig och jag har svårt att andas. Jag tittar upp och ser Jacquelines strålande ansikte som övergår i hennes smäckra hals. Blusen faller fram lite när hon står lutad in mot mig och jag ser hur BH:n håller upp de mest perfekta bröst jag någonsin sett. Här kan jag dö tänker jag. För de övriga passagerarna ser det ut som om Jacqueline tittar ut genom fönstret och kanske gör hon det men det känns som hon försöker egga mig. Om det är hennes uppsåt så lyckas hon och utan att kunna kontrollera det så känner jag att jag börjar få stånd. Jag kan inget göra och just då känns det som en komplimang och jag nästan hoppas att Jacqueline ska se det.

Hon smeker mig över armen och säger med låg röst att hon ska försöka ge mig bättre service nu. Det hoppas jag verkligen säger jag, för så mycket som jag betalat för dessa turistklassbiljetter så måste ju servicen vara felfri. Hon blinkar mot mig och serverar mig sedan en kaffe innan hon fortsätter att servera de övriga passagerarna. Samma sak inträffar nu som på flyget från Stockholm och flera av mina manliga medpassagerare kan inte se sig mätta på Jacqueline. Vissa av kvinnorna stirrar också ser jag.

Jag hoppas att hon ska vara med hela resan och mina tankar skenar iväg. Snart kommer hon tillbaka till mig och sätter sig ner i sätet bredvid mig. Hoppas att det är ok att jag sitter här. Det är så tråkigt framme i hos mig eftersom jag är ensam flygvärdinna på denna flygning. Inget mig emot, säger jag. Jag antar att det är en del i det att du ska ge mig en mer personlig och bättre upplevelse av servicen. Vi sitter och småpratar en stund och jag kommer på mig med att stirra ner på hennes makalösa ben som letar sig in i hennes korta kjol. Jag vill se mer men måste behärska mig så att jag inte uppenbart stirrar men det är svårt. Hon har benen lätt särade och jag skulle utan tvekan kunna stoppa in handen mellan dem och smeka hela vägen upp till hennes heligaste och det krävs ett stort mått självbehärskning för att inte förlora mig totalt. Bulan i mina byxor blir större och större och jag upplever att Jacqueline särar mer och mer på sina ben men det kan också bara vara inbillning.

Jacqueline reser sig och säger att det är några saker som hon måste ta hand om och frågar om jag skulle vilja se hur det ser ut bakom kulisserna där hon jobbar. Självklart vill jag det men Johans röst kommer ut i högtalarna igen och han förbereder oss på landning inom 20 minuter. Vi måste spänna fast oss och besviket tittar jag upp på henne och suckar tungt. Vi får ta det någon annan gång tydligen beklagar jag mig. Du ska nog få möjlighet att få se det mesta av det här planet kontrar Jacqueline med. Med de orden lämnar hon mig och mina lustar väller upp inom mig och jag känner hur kuken nästan sliter sönder byxorna.

I Toulouse reser sig alla de övriga passagerarna och lämnar planet och kvar sitter bara jag. Johan kommer tillbaka till mig och hoppas att jag kan sysselsätta mig på de kommande flygsträckorna. Han tittar upp och får se Jacqueline som håller på att ställa i ordning i byssan och skrattar till. Om du får som du vill så kommer du ha händerna fulla de kommande dygnen. Jacqueline kommer att hand om dig och jag ska se till att du får en av de bättre sviterna framme i planet. Vi är tre piloter som kommer flyga men vi får av säkerhetsskäl inte lämna vår del av flygplanet. Du kommer ha Jacqueline helt för dig själv, något som mina två pilotkollegor är mycket avundsjuka över. Vad menar du frågar jag, kommer det inte några andra passagerare på planet? Johan flinar till och blinkar åt mig. Sköt nu dina kort rätt och lova att berätta allt för mig sedan.

Efter att ha fyllt upp planets tankar med bränsle och vatten samtidigt ombord förnödenheter taxade vi bort och var snart i luften igen. Jacqueline kom fram emot mig och sa att hon skulle visa mig till min svit. Till min stora förvåning ledde hon mig in en stor svit som var avsedd för någon i regeringen. Här kan du gott bo sa hon och avfyrade ett stort leende med sina fylliga läppar. Ingen kommer få veta att du bodde här och jag tyckte att det vore kul om du fick det lite extra bra under resans första delar. Du är den enda passageraren under de första 3 stoppen så ingen kommer veta att du bott här om du inte gör för stor åverkan på inredningen. Kåtheten som legat under ytan bubblar upp igen inom mig och den gör mig också lite mer djärv. Jag kan inte garantera att jag kommer kunna hålla mig i skinnet så du borde kanske vakta mig så att jag inte har sönder något säger jag när jag ställer ner väskan på den stora sängen. Jag ska vakta dig dag och natt säger hon med bestämd röst, fast å andra sidan så är den här resan lite av en tur då vi ska stresstesta planet så du måste släppa lös lite av vilddjuret inom dig.

Jacqueline är tydligen med på noterna och en pirrande känsla börja sprida sig genom kroppen. Jag vet hur jag vill att det här ska sluta men jag vet inte om jag har det som krävs för att lotsa det dit. Jag tycker nog att det är dags att sluta snacka och börja med stresstesterna säger jag. Hämta lite Champagne och två glas jag kommer behöva hjälp. Medan jag packar upp mina saker hämtar Jacqueline en välkyld flaska Bollinger i en ishink och två vackra glas. Hon öppnar vant flaskan och häller upp två glas, ger det ena till mig och tar det andra själv. Vi skålar i tysthet och våra blickar möts i en lång intensiv blick som tar slut långt efter det att vi skålat klart. Hon är så vacker och jag kan knappt fatta att vi är här på denna omöjliga plats tillsammans. Under tystnade dricker vi upp det första glaset och hon fyller sedan på våra glas ytterligare en gång.

Jacqueline släpper ut håret och säter sig på sängen. Hon spänner ögon i mig. Så då Henrik, vad vill du göra nu frågar hon lite utmanande. Vad kan jag göra för att du ska uppleva att du får ännu mer personlig service? Just som jag ska svara så avbryts vi av planets PA där Johan meddelar att vi nu passerar 10.000 meters höjd på väg mot vår marschhöjd över atlanten. Djävulen far i mig och jag säger att ett bra sätt att få personlig service är ju att få medlemskap i 10.000 metersklubben. Jacqueline ser frågande på mig. Det visar sig att hon uppriktigt inte vet vad 10.000 meterklubben är. Då får jag väl googla det säger hon när jag vägrar avslöja det. Vi sippar på vårt andra glas lite i tystnad och sen säger Jacqueline att hon ska ordna middag till oss. Hon lämnar mig att packa upp och göra mig fräsch som hon kallar det.

När jag packat upp och tagit en lyxig varm dusch piper det till i min mobiltelefon och till min stora förvåning visar det sig att jag har full täckning på den. Det slår mig snabbt att det så klart finns full mobiltäckning eftersom det är den franska statens plan och höjdarna måste ju kunna ringa och sms:a sina älskarinnor när de är i luften. Jag tar upp mobilen och slår på Google och inser att det går att googla hur bra som helst. Jag inser ju omedelbart att Jacqueline redan googlat 10.000-metersklubben och att det nu kan bära eller brista. Jag avbryts i mina tankar av att PA-systemet ännu en gång sprakar igång. Denna gång är det Jacquelines röst som fyller planet och hon säger att antagningen till 10.000-metersklubben nu sker i presidentsviten. Alla sökande ska omedelbart bege sig dit och ha med sig alla ansökningshandlingar och annat som den sökande kan anse sig behöva för att bli antagen. Hon nappade rejält och kuken reser sig i mina byxor. Vad jag än gör så vägrar den att bli mindre så tillslut så måste jag ta mig till presidentsviten i mitt tillstånd. Jag kliver in i sviten och möts av en uppdukad supé med allsköns godsaker inne i sovrummet. Jacqueline möter mig i dörren och synar mig från topp till tå. Hon har bytt om och har nu en åtsittande klänning som inte döljer någonting. Hur mycket jag än tittar så ser jag inte några ränder efter underkläder och utgår från att hon inte har några på sig förutom ett par stayups och ett par högklackade skor. Jacqueline synar mig och hon fastnar speciellt för bulan i mina byxor och uttrycker att det är bra att jag har med alla ansökningshandlingar som klubben kräver. Jag får därefter en cocktail i handen och Jacqueline tänder ett antal levande ljus runt om i rummet. Jag sippar på min cocktail och ser henne glida runt i rummet som den gudinna hon är.

Jag kan knappt behärska mig längre och när hon sätter på lite musik sätter jag ner mitt halvfulla glas och tar jag hennes hand och drar henne till mig. Jag har alltid drömt om att dansa på ett flygplan säger jag och drar henne ut till mitten av rummet och börjar sakta föra henne till musiken. Vi dansar tätt intill varandra och hon viskar i mitt öra att hon hoppas att jag har andra drömmar också. Hon trycker sig närmre mig och mitt stånd trycker mot hennes mage. Det är ganska uppenbart att du har annat att tänka på säger hon och trycker sig hårdare mot mig. Mitt stånd som nu är stenhårt börjar nästan göra ont där det trycker mot mina kalsonger och byxor och Jacqueline lägger sina armar på mina axlar, fattar mitt huvud i sina armar och vi möts i en kyss. Musiken som hon valt är lugna låtar och medan den spelar i högtalarna tar jag tag om hennes rumpa och kysser henne tillbaka passionerat. Hennes rumpa är perfekt och jag smeker den sakta medan vi utforskar varandras kroppar och våra tungor möts först sakta men sedan mer och mer intensivt. Stämningen i presidentsviten har just tagit en vändning och jag känner att det inte finns någon återvändo.

I ena änden av sviten finns ett högt barbord och jag tar tag i hennes skinkor och lyfter försiktigt upp henne på bordet medan vi kysser varandra. Jacqueline gör ingen ansats till att stoppa mig och mina händer smeker hennes rygg hela vägen upp till nacken och ner till rumpan igen. Jag känner ingen bh och inga trosor när mina händer vandrar längs hennes fantastiska kropp utanpå klänningen. Hennes varma andedräkt möter min när jag sakta flyttar mina händer till hennes framsida. Jag smeker henne utanpå klänningen och hon suckar tyst när mina händer når hennes bröst. Hon har inga underkläder på sig och genom det tunna tyget känner jag hur bröstvårtorna reagerar på min beröring med att ställa sig upp. Jag är i trans och kan bara följa mina känslor när jag fattar om kanten till hennes klänning och sakta börjar lirka den uppåt. Jacqueline placerar sina händer på mina skinkor och smeker dem sakta och lyfter lätt på rumpan så att det ska gå att dra hennes klänning uppåt. Jag fattar vad hon vill och snart har hon klänningen runt magen. Hon släpper sitt grepp om mina skinkor och höjer sina armar så att jag ska kunna dra av henne klänningen och viskar i mitt öra att det visst är något i vägen för ansökan till klubben. Jag greppar hårdare om klänningen och drar den snabbt över hennes huvud nu när jag fått min invitation.

Jag slänger klänningen ner på golvet medan min tunga söker hennes igen. Hon är nu i princip naken medan jag är helt påklädd vilket ger mig en skön tillfredsställelse. Jag vill dock inget hellre än att själv slita av mig kläderna och djuriskt knulla henne men jag behärskar mig. Hon greppar mig i nacken och vi fortsätter att kyssas. Hon är otroligt sensuell och hennes kyssar skickar vågor av kåthet ner genom min kropp. Mina byxor håller på att sprängas och det märker hon eftersom hon långsamt börjar gnida sitt sköte mot mitt skrev. Mina händer vandrar längs hennes rygg och jag inser att den är perfekt. Jag lyfter sakta upp henne och hon slår benen om mig när jag bär bort henne till den breda sängen där presidenten om ett par veckor ska sova. Jag lägger ner henne varsamt och ställer mig vid sidan för att kunna insupa hennes kropp. Den är helt fantastisk där hon ligger i enbart stay-ups och skor. Hon sparkar av sig skorna och särar lätt på benen och jag ser att hon är helt rakad. Inte ett hårstrå verkar finnas på hennes kropp och med en insikten sjunker jag ner på henne och vi fortsätter att kyssas. Jag kysser hennes hals och fortsätter ner över hennes kropp. Hon svarar med att ta mitt huvud i sina händer och styr mig mot sina bröst som kysser. Först det ena och sedan det andra. Hennes bröstvårtor är styva och hon stönar lågt när jag tar dem i min mun och suger på dem.

Du har på tok för mycket kläder på dig viskar hon tungt och jag reser mig upp och börjar klä av mig. Jacqueline ligger still på sängen och följer mig när jag knäpper upp min skjorta och tar av den. När jag sparkar av mig mina skor och drar av mina strumpor för hon sin högra hand ner mot sitt skrev och med två fingrar särar hon på sina blygdläppar och börjar smeka sig själv långsamt. Jag får fart och knäpper upp mina byxor som jag snabbt får av mig. Nu står jag i kalsongerna och kuken står som ett spett i dem och vill bara befrias ur sitt fängelse. Jacqueline drar ner mig och lägger mig på rygg på sängen. Hon kryper upp på mig och viskar i mitt öra att hon hoppas att jag är uthållig för hon vill inte missa detta tillfälle att komma med i klubben. Jag försäkrar henne om att jag har samma intentioner och vi fortsätter att kyssas passionerat. Jag har en hemlighet viskar hon och det är att jag är väldigt trång. När jag har sex så brukar det gå för killen väldigt fort. Jag fattar det och det är det sista jag vill men jag svarar att min hemlighet är att det kan gå för mig 3-4 gånger per kväll. Jacqueline skiner upp och med det greppar hon om linningen på mina boxershorts och drar av dem samtidigt som jag reser mig upp på mina armbågar för att se hennes reaktion. Kuken sprätter upp och hon suckar till när hon ser den. Wow vilken underbar kuk du har. Nu ska du få en upplevelse du sent ska glömma. Hon flyttar sig ner och tar kuken i sin högra hand och börjar sakta runka den upp och ner. Försatsen rinner ur den och ner på kukskaftet. Hon för sakta in kuken i sin mun och omsluter den med sina läppar. Med handen på roten börjar hon suga kuken och jag slappnar av och lutar mig bakåt. Hennes mun och läppar ömsom suger och ömsom slickar kuken och jag är i himmelen.

Jag tittar ner och ser Jacquelines mun röra sig upp och ner över min kuk och jag känner hur det inte är långt bort innan jag kommer spruta hennes mun full. Hon sätter sig upp och för min hand in mellan hennes ben och ber mig känna på henne och hon har rätt. Hennes fitta är den trängsta jag känt någonsin. Om jag knullar henne nu så kommer det gå direkt. Hon lägger sig på sidan och för in kuken i sin mun igen och fortsätter suga och det tar bara några minuter innan jag känner att det är dags för mig att spruta. Jag stönar lite högre och Jacqueline fattar att jag är på väg. Med den insikten börjar hon suga mig hårdare och snabbare och snart känner jag hur min sats byggs upp från pungen. Jag försöker kämpa emot men det finns inget jag kan göra och min säd fyller hennes mun när jag kommer i kvällens första utlösning. Jag pumpar sats efter sats in i Jacquelines sugande mun och hon sväljer varje droppe samtidigt som hon fortsätter suga. Jag stönar högt och ser ner på henne när hon lyfter upp huvudet och ser på mig. Hon verkar nöjd men nu är det min tur att ge henne njutning.

Med en kraftansträngning får jag tag i hennes smala lår och drar henne runt så att hon hamnar på rygg i sängen. Jag klättrar upp mellan hennes ben och kysser henne intensivt hela vägen upp längs insidan av hennes lår. Snart når jag upp till hennes fitta och jag känner hettan från hennes kön i mitt ansikte. Min kuk har inte lagt sig och jag vill inget annat än att trycka in kuken i henne men nu vill jag först slicka henne och ge henne samma behandling som hon gav mig. Jag slickar först hennes blygdläppar försiktigt och hon stönar till och börjar göra cirkelrörelser med fittan runt min mun. Sakta med säker jobbar jag mig uppåt och snart slickar jag henne på hennes klitta och hon stönar högt. För att testa om hon talade sanning när hon sa att hon var trång tar jag och finner snart ingången till hennes fitta med ett pekfinger. Hon är riktigt blöt så jag behöver inte leta länge för att hitta ingången till hennes fitta innan jag långsamt trycker in mitt finger i henne. Hon svankar när jag letar mig in i henne och hon har rätt. Hon är verkligen trång. Mitt pekfinger känner hennes trånga hala fitta runt sig och jag fortsätter slicka hennes klitta. Fingret rör jag runt lite försiktigt och hon kippar efter andan samtidigt som jag suger in hennes klitta i munnen och börjar suga på den.

Det blir för mycket för henne och hon reser sig upp i brygga samtidigt som hon börjar andas tungt och röra sina höfter för att möta mitt ansikte och mitt finger. Jag inser att min kuk kommer stormtrivas i hennes fitta och börjar längta tills jag får trycka in den i henne för första gången. Jacqueline tar tag i mitt huvud och trycker det mot sitt underliv samtidigt som hennes fitta börjar krampa. Mitt finger är fortfarande inne i henne och jag känner hur fittmusklerna kramar det hårdare och hårdare. Jag önskar bara att fingret var min kuk men inser att det kommer bli så snart och jag fortsätter slicka och suga. Med ett högt skrik går det för henne och hon trycker mitt ansikte med sin hand mot sin fitta och ropar mitt namn flera gånger samtidigt som hennes fitta krampar runt mitt finger. Orgasmen sköljer över henne och det tar en bra stund innan hon är kontaktbar igen.

Med båda sina händer tar hon mitt huvud och drar det upp och vi möts i en lång kyss. Jag ligger med min stenhårda kuk mellan hennes särade ben redo för att knulla henne. Du kan verkligen slicka fitta Henrik säger hon. 10.000-metersklubben behöver sådana som dig. Jag tittar ner på henne där hon ligger lycklig och tillfredsställd, under mig, och säger att klubben också behöver sådana experter som henne på kuksugning. Vi skrattar i kapp men snart sänker sig allvaret igen. Du har verkligen en trång fitta Jacqueline säger jag. Hur kommer det sig? Jag vet inte varför svarar hon, men det är både bra och dåligt. Vissa killar klarar bara av ett par sekunder med mig och det är förstås trist. Nu vill jag känna dig i min Henrik. Hon lirkar ner sin högerhand mellan oss och greppar min styva kuk med den. Hon för ollonet till sin fittöppning och med den hjälpen så trycker jag mig in i henne. Hon är verkligen jättetrång och det är en hissnande känsla när kuken sakta glider in i henne. Hon är väldigt kåt och min tunga har gjort henne våt så jag kan trycka min kuk hela vägen i botten på henne. Jag har aldrig varit inne i en tjej med så trång fitta och jag kan fatta killarna att de sprutar direkt. Nu har jag precis sprutat men känner att det kommer krävas ansträngning för att ge henne den njutning som hon kräver.

Sakta börjar jag trycka kuken in i henne och snart vänder jag och drar ut den. Hon möter mina mjuka stötar och vi stönar lätt i kapp. Du har den skönaste fitta jag någonsin känt stönar jag fram samtidigt som hon slår benen om min rygg. Nu är det min tur att erkänna något viskar hon mellan stönen. Det är att jag får multipla orgasmer och det har att göra med min trånga fitta. Jag klarar nog bara en minut till säger hon och suckar högt. I vanliga fall behöver jag smeka en tjejs klitta för att det ska gå snabbt för henne men så är det inte med Jacqueline. Hon kommer redan efter en minut och skriker ut kvällens andra orgasm. När hon lugnat ner sig börjar jag sakta pumpa henne igen och det tar inte lång tid innan jag känner igen hennes tunga andhämtning och hennes stön. Fascinerad över hennes reaktion knullar jag henne hårdare och snart går det för henne igen. Jag lägger mig stilla med kuken djupt begravd i henne när den tredje orgasmen sköljer igenom hennes kropp och frågar sedan lugnt hur många gånger hon orkar komma. Med svettpärlor över hela kroppen tittar hon upp på mig och säger att det ännu inte funnits någon man som klarat sig längre än henne så kör på. Med de uppmuntrande orden började jag sakta röra mig inne i henne igen och det var riktigt skönt. Hennes hala, trånga fitta anpassade sig efter min kuk när den gick ut och in i henne och det tog nu inte mer än en minut innan hon slängde upp benen på min rygg och började stöna högt igen. Denna gång kände även jag hur det närmade sig för mig men Jacqueline hann före och med ett kvävt skrik gick det en fjärde gång för henne. Fittan pulserade runt min kuk på ett sätt som jag aldrig känt tidigare när hon sakta kom ner igen efter sin sista orgasm.

Jag vill se dig när jag knullar dig sa Jacqueline och drog med mig bort till skrivbordet i arbetsdelen av rummet. Hon tryckte upp mig på skrivbordet och kröp upp över mig med ett knä på var sida om mina höfter och fittan precis över den väntande kuken där jag låg med den i vädret. Du har världens skönaste kuk ska du veta och nu kommer det bli min uppgift att det ska gå för dig djupt inne i mig sa hon, samtidigt som hon sakta sänkte sig ner över mig. Min kuk hittade in i henne igen och hon började rida mig. Hennes fitta var så skön och trång att jag snart tappade mig själv i lusten och började stöta mig upp och in i henne varje gång hon sänkte sig ner över mig. Jag kände satsen byggas upp i mig och samtidigt gick det för Jacqueline igen men jag brydde mig inte utan tvingade henne att fortsätta rida mig genom hela hennes egen orgasm. Jag tog tag om hennes skinkor och tog kommandot och trots att hon ville sakta ner tempot så ökade jag det och när jag exploderade djupt inne i henne så gick det igen för henne. Hon fortsatte att rida mig tills det att jag sprutat min sista stråle i henne och sedan föll hon ihop på mig stönandes och svettig. Vi låg stilla en stund och sedan frågade hon mig om det var över. Med kuken fortfarande djupt inne i henne svarade jag med att sakta börja röra den ut och in i hennes fitta igen och ett stort leende bröt ut på hennes läppar.

Låt oss knulla på det stora konferensbordet i mötesrummet sa jag och drog upp Jacqueline. Hon protesterade lätt när min kuk gled ur henne men var snabbt på fötter. Följ mig sa hon och tog tag i min hand och ledde mig ut ur sviten och vidare bort i en korridor. När hon gick så rann min sperma ur henne och det bildades fläckar på golvet. Vi såg dem båda två och skrattade. Presidenten kommer aldrig ana vad det där är sa hon och ledde in mig i det stora konferensrummet. Mitt i rummet stod ett stort valnötsbord och på det lade sig Jacqueline försiktigt med rumpan ute vid kanten. Hon särade brett på sina ben och bjöd in mig. Jag ställde mig tillrätta och greppade min stenhårda kuk och med ollonet hittade jag hennes öppning. Hon var riktigt blöt och jag tryckte in ollonet försiktigt i henne. Hon stönade till och jag fylldes av en stark kåt känsla. Hon var så trång att det nästan kändes overkligt. Sakta fyllde jag henne hela vägen till min kuk kom i botten. Jacqueline blundade och spände sin kropp i en båge och stönade högt när jag fyllde ut henne totalt. Med min högra tumme började massera hennes klitta samtidigt som jag försiktigt började knulla henne genom att köra kuken ut och in i hennes trånga hål. Precis som förut så började hon snart att kippa efter andan och jag kände igen hur hon lät. Jag slutade då att smeka hennes klitta och stannade upp. Hon tittade bedjande upp på mig och hennes ögon var fyllda av lust. Snälla Henrik fortsätt knulla mig, knulla mig hårt.

I stället för att göra henne till viljes så drog jag mig ur henne och ställde mig på knä mellan hennes ben och insöp hennes fitta som nu låg framför mig. De inre blygdläpparna var smala och fina och trängde precis ut utanför de yttre läpparna. Klittan som nu var svullen och ljusrosa låg där läpparna möttes och hennes fittöppning som var så trång pulserade framför mig. Jag begravde ansiktet i hennes sköte och fann snabbt klittan som jag sakta började suga på. Hennes stön återupptogs och hennes ben kom att vila på mina axlar. Jag förde upp två fingrar och körde in dem i henne medan jag slickade henne och hon började sakta röra sig mot dem och knulla sig själv mot mina fingrar. Ännu en gång började hon nå orgasmens rand och denne gång tänkte jag låta henne nå den. Med en kraftansträngning lyckades jag hålla mig kvar med ansiktet och munnen vid hennes klitta samtidigt som hennes fitta krampade runt mina fingrar. Jacqueline skrek rakt ut när orgasmens vågor for igenom henne och efter någon minut puttade hon bort mitt huvud och låg till slut helt stilla. Det enda som hördes var hennes tunga andhämtning. Tack sa hon, du kan verkligen det där.

Jag kom på fötter igen och vände henne försiktigt så att hon låg på mage med fötterna i golvet och rumpan pekandes rakt ut. Hennes fitta glänste bakifrån av safterna som rann ur henne och jag ställde mig tillrätta bakom henne. Med en van hand fann min kuk hennes öppning och jag tryckte mig hela vägen till botten på henne. Ett dovt stön undslapp mig när jag kände hennes hala trånga fittväggar omsluta min kuk så perfekt. Jag började sakta pumpa henne bakifrån och efter ett tag så började Jacqueline göra motjuck. Jag stannade upp och hon tog över knullandet genom att röra sig fram och tillbaka så att gled ömsom in i hennes inre och ömsom ur henne. Hon lät aldrig kuken åka ut helt utan precis när jag trodde att den skulle glida ut så vände hon och spetsade sig själv igen på min kuk. Jag lät henne komma igen i en lättare orgasm och vi stannade upp lite medan den sköljde genom henne. Hur mycket mer klarar du undrade jag och hon bara vände sig om och log och började sakta spetsa sig själv igen på min stenhårda kuk.

Jag drog mig ur igen och la mig själv på rygg på det massiva bordet. Vi hamnade i en skön 69 där jag snabbt hittade tillbaka till hennes våta fitta och den rosa klittan. Jacquelines mun fann min kuk och det var nästan en befrielse att hon inte var så trång i munnen som i fittan. Vi sög och slickade varandra en bra stund och jag bara njöt av att få vara på detta udda ställe med denna gudinna som älskade att knulla så mycket som hon gjorde. Nu vill jag känna dig i fittan igen viskade hon plötsligt och reste sig upp. Med ryggen mot mig gränslade hon mig och förde vant in min kuk i sig själv. Hon sjönk ner över mig och centimeter efter centimeter av min kuk försvann in i hennes magiska hål. Med händerna på mina knän började hon rida mig och min utsikt när jag tittade ner var hänförande. Jag såg hur hennes fitta öppnade upp sig och hur min kuk sakta sjönk in i den som en varm kniv i smör. Hennes ritt blev snabbare och snabbare och hennes stön högre och högre. Efter ett tag kände jag också att jag var på väg i kvällens tredje orgasm. Hur många Jacqueline fått hade jag vid det här laget svårt att hålla ordning på. Jag hann dock inte komma innan hon rycktes bort från mig och darrande lade sig bredvid mig i orgasmens efterdyningar.

Kom så går vi tillbaka till sängen sa hon och vi tassade genom de heltäckningsmatteklädda korridorerna. Vi kröp ner i sängen och jag kysste henne passionerat. Du är helt fantastisk sa jag. Jag har aldrig upplevt ett bättre sex sa jag. Hon log ett brett leende och lade sig ner på rygg och särade på benen. Jag förstod vinken och lade mig tillrätta i en perfekt missionärsställning. Hon greppade min kuk och förde den in i sig själv igen. Jag gled lätt in i henne igen och vi kom snabbt in i en härlig rytm där jag stötte in min kuk i henne och hon svarade med lätta motjuck. Vi tog det varsamt och försiktigt samtidigt som vi kysstes och viskade i varandras öron hur mycket vi uppskattade det som vi gjorde. Jag kysste henne och vi bestämde oss att vi skulle vänta på varandra. Jag fortsatte knulla henne och hennes motjuck blev hårdare och hårdare. Hennes fitta kändes helt otroligt och jag meddelade att jag nu inte hade långt kvar. Jag ökade takten och reste mig upp på mina armar för att få se hennes kropp när jag knullade henne hårdare och hårdare. Jag sökte med blicken ner till det ställe där min kuk försvann in i henne och hon reste sig upp och tittade ner dit också. Shit vad sexigt att se sig bli knullad sa hon innan hon åter la sig ner och fortsatte med sina motjuck. Jag förde upp hennes ben på mina axlar så att jag hade hennes ben längs min över kropp och fortsatte att knulla henne djupt. Hennes stön blev högre och högre och min utlösning kröp närmre och närmre. Snart kom jag över det krön som man inte kan ta sig tillbaka ifrån och jag ökade takten för. Jag tryckte mig in i henne och drog mig ur henne snabbare och snabbare och hon var med på notorna. Våra orgasmer slog till samtidigt och hennes fitta kramade min kuk när den sprutade stråle efter stråle av varm säd in i hennes sköte. Vi stönade i kör och vår njutning var total. Sakta sjönk jag ihop över henne med kuken fortfarande i ett järngrepp i hennes trånga fitta. Jag kände de sista krampningarna ebba ut och sedan låg vi tysta och andades.

Vi somnade tätt ihop och vaknade först när Johan meddelade i högtalarsystemet att vi hade börjat inflygningen mot New York och skulle landa om en halvtimme. Jacqueline rullade upp på mig och vi kysstes igen. Min kuk vaknade till liv och utan att be om lov så hittade jag ingången till fittan och började trycka in den. Jacqueline var fortfarande våt och jag gled in utan problem. Vi älskade länge och det var först när hjulen slog i marken som vi båda kom tillsammans. Jacqueline hade visserligen fått 3 mindre orgasmer men vår gemensamma var stor och härlig.

Vi fick på oss kläderna och snyggade till i Presidentsviten innan planet hade taxat till en avsides del av landningsbanan. När planet stannat kom Johan tillbaka och ursäktade sig med att han nu hade arbete och hoppades att jag skulle klara mig själv. Jacqueline lovade att hon skulle ta hand om mig. Bolaget hade bokat rum på ett hotell på Manhattan och hon undrade om inte jag ville följa med.

Vi spenderade 2 dagar i New York innan vi flög vidare till LA. Vår färd tog oss sedan till Hawaii och vidare till några flygbaser i Stilla havet och sedan tillbaka till Paris via två destinationer i Afrika. Jag och Jacqueline knullade i princip hela tiden och vi kunde inte få nog av varandras kroppar. Vi knullade i alla ställningar som finns och uppfann nog ett par nya. Vi slickade och sög och njöt av varandra och någonstans över Stilla Havet så frågade jag om hon ville gifta sig med mig och hon svarade ja direkt. Johan gifte oss över Sahara. Och sedan fick vi springa tillbaka i planet och fortsätta knulla.

 

Kred  sexnoveller
 


 
 
 
 
 

 

0 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar

Vissa sponsorerDet finns stora kostnader involverade i att driva den här sidan, särskilt med tanke på server hyra och drift. Vi uppskattar att du besöker våra sponsorer då och då. Tack!


----------- Kontakt admin -----------